lunes, 30 de agosto de 2021

Avui ha plogut.

Eivissa, 30 d'agost de 2021

AVUI HA PLOGUT.

Avui plou. Ho ha fet durant pocs minuts però ha plogut. I quan plou és un dia fantàstic per disfrutar-lo. No hi ha excuses. La vida continua sempre endavant faci el temps que faci. I si tu has de fer allò, fes-ho; i si plou, agafa el paraigua i fes-ho; o millor, no l'agafis i mulla't, però fes-ho. La pluja és vida, és un regal de la vida.

 


Escric aquestes paraules amb sa finestra mig oberta per tal de sentir la pluja, veien els regalims de ses gotes d'aigua caient pels vidres i sentin repicar ses gotes sobre sa persiana.

Sovint, quan plou ens emprenya, però sa pluja és necessària perquè tot continuï i segueixi el seu curs. S'acaba l'estiu i no ens hem de lamentar, sinó que ens hem d'il·lusionar pel que està a punt de començar. Vindran temps de tardor. Farà fred i els dies s'escurçaran, plourà sovint (almenys, ho esperam), farà vent, ses fulles es tornaran grogues, vermelles i marrons, i cauran dels arbres. Temps per tornar al bosc i caminar enmig de ses fulles seques. El sol només brillarà unes quantes hores cada dia i a la tarda es farà fosc molt aviat.

Avui plou. Feia dies, setmanes, que una calor intensa ens acompanyava sense donar treva. Però finalment, ha plogut i ha refrescat l'ambient. He tornat a sentir la sensació d'humitat i l'olor de terra mullada. Ho tenia mig oblidat.

Vivim massa d'esquena als cicles vitals de la naturalesa. Fan quatre gotes i solament pensam en caos circulatori, semàfors que no funcionen, inundacions, merdes surant pels carrers, etc. I no és això. Avui plou i ha deixat en l'aire una sensació de benestar, de calma, de pau i de tranquil·litat que tenia necessitat de retrobar. En tenia moltes ganes.

Diuen que l'aigua, la pluja tot ho neteja, tot ho renova i refresca i, al seu pas, fa créixer la vida.
"Si plores perquè ha marxat el sol, les llàgrimes t'impediran veure les estrelles". Ho recordau?
I parlant d'estrelles ..., s'altre dia sa meua estrelleta em va dir una cosa que m'ha fet pensar molt ... "No ploris güelo. No has de plorar. Deixa que plogui i veuràs que tot passarà".

És veritat. Val més deixar de pensar en ses coses dolentes. Ses coses passen. S'han d'assimilar. No hem de tenir por. No ens hem de lamentar. Ens hem d'il·lusionar pel que està començant.

Disfrutem, avui, de tot el que ens ha deixat la pluja.

Quan plou, estic content i feliç. Gràcies, estimada meua per recordar-m'ho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario