martes, 16 de agosto de 2022

Kiosku Cala Mastella

 Eivissa, 16 d'agost de 2022

KIOSKU CALA MASTELLA.

Aquest estiu he sortit poc de Vila. Ses Figueretes és sa meua platja favorita i no m'apeteix canviar gaire. He fet alguna escapada al port de Sant Miquel i poca cosa més. Fa molta calor i vagis on vagis tot està col·lapsat i per tot has de fer cua.

Convidats pels meus fills van anar a dinar a un quiosc que s'ha posat de moda: Es kiosku de Cala Mastella.

 

 

Sa platja de cala Mastella estava plena de pedres i algues. No feien ganes de nadar-hi. El quiosc? Un descobriment molt agradable. No el coneixia.

Cuina senzilla i sense pretensions. Crec recordar que únicament fan emperador+patates, llenguado+patates, sardines+patates, calamar+patates, poll a l'ast+patates i ensalada de tomata i ceba. De postre flaó o greixonera casolana. Per beure tenen un poc de tot, refrescos, vins, aigua i cerveses. Per acabar, cafès i cafè caleta. No tenen sa tradicional carta de menjars i beures. Una pissarra penjada per qualsevol lloc informa dels plats i els preus.





Vaig dinar d'uns calamars a la planxa molt correctes, patates frites amb pebrera verda i una ensalada de tomata i cebe. De potre una greixonera casolana molt bona. Vaig demanar un cafè caleta i no m'agradà. Tenc uns amics que el preparen molt bo i tal vegada ses meues expectatives eren massa altes.

Fan dos torns per dinar: a les 13.30 hores i a les 15.30 hores. Tanquen a les 19 hores. Si, per exemple, tens reserva pel primer torn i arribes a les 15.30 hores sense acabar de dinar, amablement es conviden a menjar rapit i deixar sa taula. Tot i això, el servei és molt amable i eficient.

Ja us dic, si us agrada dinar sense "servilletes i mantels", amb els peus a terra i envoltats de pols que deixen els cotxes al pàrquing de darrera, heu d'anar-hi. El preu? Correcte per sa qualitat del menjar que fan.

Important, heu d'anar-hi amb sous. No accepten targetes de crèdit. Es compte el fan en un tros de paper amb els imports sumats amb una màquina calculadora d'aquelles de s'any de sa picor.

Que us aprofiti.




No hay comentarios:

Publicar un comentario