domingo, 28 de agosto de 2022

Ha plogut.

Eivissa, 29 d'agost de 2022

HA PLOGUT.

Bon dia a tothom. Ha plogut per ca vostra? A veure si sa pluja ajuda a fer net i refrescar s'ambient que bona falta fa.

Popularment deim: Plou poc, però per lo poc que plou, plou prou. Realment, ha plogut poc i no ha plogut prou. Si feia calor, ses pluges d'ara ni tan sols han refrescat sa terra i ha quedat una humitat a s'ambient difícil de suportar.

 


S'altre dia estava a casa llegint tranquil·lament un llibre de na Sílvia Soler, el cel amenaçava tempesta i de sobte va començar a ploure. Vull recordar unes petites narracions del llibre que són una delícia. Al meu entendre, delicades i carregades de sensibilitat. M'agraden molt i vull compartir-les amb tots valtros.

Llegia:
"Miràvem sa pluja, escoltàvem sa pluja. Quina placidesa no tenir res més a fer que esperar que s'aturi sa pluja. Sa terra començava a desprendre una olor inconfusible. Ses gotes d'aigua tremolaven damunt de ses fulles i semblava que tot brillés. El món resplendia com si fos nou".

Pensava: Quant de temps fa que no experiment aquestes sensacions? Escoltar sa pluja, mirar com plou, olorar sa terra humida, mirar s'arc iris o disfrutar dels colors del bosc.

 

Meravellós. Aviat tornarà a ploure i podrem recuperar aquestes sensacions.

Ànim i salut per a tothom.

No hay comentarios:

Publicar un comentario