viernes, 12 de agosto de 2022

Center Parc Elveden Forest (UK).

Eivissa, 12 d'agost de 2022

CENTER PARC ELVEDEN FOREST (UK)

Mare meua quin estiu! Se m'acumula sa feina!

El passat mes de juliol vam fer una trobada familiar a Anglaterra. Vam anar al Center Parc de Elveden Forest per passar uns dies tots junts disfrutant de sa naturalesa i fent família.

Us preguntareu que són els Centers Parc?

Els Center Parcs són uns parcs de vacacions en plena naturalesa on els més petits disfruten molt. Es tracta d'uns complexos de bungalows o cabanyes situats en entorns molt polits, al bosc, prop de rius o llacs. Tenen zones de jocs, activitats per a boixos i grans, piscines climatitzades, etc. De fet, ses piscines són tant grosses que semblen petits parcs aquàtics.

A més, tenen infinitat de camins per dins del bosc per fer senderisme i circuits per anar amb bicicletes. Els més petits disfrutaran amb s'observació de vida silvestre (cérvols, esquirols, etc.).

Ses cabanyes estan totes equipades. Tenen cuina, bany privat, sala d'estar i habitacions. Tenen allotjaments de diferents capacitats. Naltros estarem a una per a set persones. A més, si us agrada s'idea, fins i tot tenen cabanyes en els arbres o algunes sobre s'aigua. Ha de ser molt polit dormir en alguna d'elles! 

A s'hora de menjars i sopars no hi havia cap problema. Com teníem sa nostra pròpia cuina, podíem preparar el que volíem. Si ens faltava alguna cosa, anàvem al supermercat a comprar-ho. I si no ens venia de gust cuinar, sempre podíem anar als diferents restaurants del complex. S'oferta gastronòmica era molt àmplia.

Algunes fotos del lloc:

 

















Ja ho sabeu, si us agrada passar temps a l'aire lliure i disfrutar de sa naturalesa, els Center Parc són una bona opció.



Salut.

No hay comentarios:

Publicar un comentario