jueves, 11 de mayo de 2023

Un dinar com Déu mana.

Eivissa, 11 de maig de 2023.

UN DINAR COM DÉU MANA.

Tots teníem ganes d'estar junts. Tots els amics teníem ganes d'anar un migdia a un baret de platja i fer un dineret junts. Tots volíem dinar senzillament i sense pretensions.

Idò fet! Sa trobada fou a un bar de Talamanca, un bar d'aquells de tota la vida. El bar restaurant Bacus està situat al passeig de Talamanca, a pocs metres de sa platja. Podeu dinar-hi mirant el mar i a sa terrassa s'hi està força còmode. No és un lloc de festes, tampoc hi trobareu cap "tontería" que darrerament s'han posat de moda a Eivissa. Això si, dinareu bé, tranquils i en calma.

Vam reservar taula i van deixar ben clar que volíem dinar bé i sense cap "modernitat". Na Maria, l'ama de la casa, en va dir aquella frase que tant ens agrada: "Deixau-ho a ses meues mans".

Per picar, allò que ens agrada a tots: Olives, allioli, pa, cerveses i vi.

Després continuarem amb una bona ensalada. No hi podia faltar en un lloc així. Tot un encert perquè el segon plat fou ben abundant.

De segon ho teníem clar: vam encarregar costelles de bestiar a la planxa per a tothom. Ens van servir unes costelletes fetes com Déu mana. Ben fetes, ben cuinades, al seu punt i acompanyades de patates i la salsa chimichurri.

Amb sa panxa plena, arribaren els postres. Algú demanà un clàssic gelat d'ametlla i tothom va apuntar-se. Un bon final per a un dinar com els d'abans.

Però aquí no s'acabà tot. Només ens faltava una migdiada com ses d'abans. Temps per escarxofar-se a la terrassa i xerrar de tot fent una copa de cava o un gintònic.

El dinar fou un èxit. Heu de tenir-ho clar: Encara queden llocs on podeu menjar ensalades a 8,50 euros, carn a 23 euros, vins de marca a 16 euros sa botella, gelats a 3,30 euros o cafès a 1,80 euros.

Encara queden llocs on sereu servits amb amabilitat i menjareu a preus raonables. S'han de buscar, és veritat, però en queden. Fugiu dels llocs que s'aprofiten de valtros!

Ho vam passar molt bé. Ens apassiona el menjar! O potser ens agraden més aquestes trobades. Qui sap.

 


 


No us he enganyat! És veritat que queden llocs que no atraquen als clients. Aquí teniu sa prova del que vam pagar!

No hay comentarios:

Publicar un comentario