miércoles, 14 de junio de 2023

L'amor etern és efímer.

L'AMOR ETERN ÉS EFÍMER.

 


M'estimava el meu vell telèfon mòbil. Ha estat un company fidel i segur durant molts d'anys.

Però ja sabeu, en el cas de la tecnologia, l'amor etern és efímer. Realment difícil de mantenir. Amb totes les innovacions tecnològiques que ofereixen els nous telèfons, és complicat resistir-se a ells!

Mirau ...

S'altre dia na Linita i jo vam anar a una botiga de Movistar de Vila. Sa nostra intenció inicial era donar-nos de baixa del servei de futbol i ampliar s'oferta de cine. I si de pas, podíem millorar el preu de tot el servei, millor que millor.

Ens va atendre un comercial excel·lent, un crac. Quan dies després ens van demanar una valoració de la seua feina vaig donar-li un 10 i no vaig posar-li més perquè no podia.

Ens va veure venir ... Va veure els nostres vells telèfons mòbils i es va llançar a l'atac: "necessiteu uns nous mòbils". "Mirau .. Tenim una oferta que és l'últim crit en tecnologia i a més solament us costarà uns deu euros al mes".

Ràpidament i sense demanar-li, fou a buscar els nous telèfons. Ens vam enamorar d'ells immediatament. Clar, davant aquests nous mòbils qui podia resistir-se.

Naltros: "Bé, sí, però els nostres telèfons, ens serveixen"

El comercial: "No estan malament. Però quan feis fotos, segur que us agradaria poder ampliar-les amb un bon zoom, compartir-les amb els vostres fills i amics via Facebook i WhatsApp, pujar-les a la vostra Dropbox, imprimir-les..." 

I continuà atacant al nostre subconscient: "Voleu provar-los?"

Per resumir: Vam sortir de sa botiga amb dos nous iPhone d'última generació, més opcions de cine, sense futbol i consum de telèfon il·limitat. Vam rebaixar el preu antic? No! Negatiu! Ara cada mes pagarem un poquet més que abans.

Ah .... I no ens va vendre una alarma per a ca nostra de pura xiripa. El venedor era un màquina!
Els de Movistar van fer un negoci rodó amb naltros.

Un consell: si podeu estalviar-vos, no entreu en una botiga de Movistar! Si ho feis ... Segur que us venen alguna cosa.

1 comentario:

  1. Ja ,ja,ja,ja....Amb lo espavilat que ets.i et sents atrapat . No es pot anar de bona fe a segons quins llocs.

    ResponderEliminar